Custom CMS - Va-Webdesign

Custom CMS

Bij Va-Webdesign bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een Custom CMS aan te maken en deze toe te voegen aan de website. Door hiervoor te kiezen, kunt u straks zelf heel eenvoudig content aan uw website toevoegen en aanpassen.

Tevens kunnen wij al uw eisen en wensen inwilligen, wanneer u gebruik maakt van een Custom CMS. Hierbij streven wij ernaar om de klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van het inhuren van een programmeur, wat kostenbesparend voor u werkt. Graag helpen wij u bij de realisatie van deze stap. 

Bent u benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen, of naar onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op. 

 Technische dienst

Va-webdesign heeft al voor veel bedrijven de techinsche dienst mogen verzorgen. Dat wil zeggen dat wij op kantoor werkzaam zijn, en hier problemen oplossen zoals laptops, printers, routers en veel meer dingen die niet goed functioneren. De bedrijven waar wij momenteel werkzaam zijn, kunt u hieronder bekijken.

AMT-MEDICAL

ICEK

BB-REMARKABLE