Custom CMS - Va-Webdesign

Custom CMS

Bij Va-Webdesign bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een Custom CMS aan te maken en deze toe te voegen aan de website. Door hiervoor te kiezen, kunt u straks zelf heel eenvoudig content aan uw website toevoegen en aanpassen.

Tevens kunnen wij al uw eisen en wensen inwilligen, wanneer u gebruik maakt van een Custom CMS. Hierbij streven wij ernaar om de klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van het inhuren van een programmeur, wat kostenbesparend voor u werkt. Graag helpen wij u bij de realisatie van deze stap. 

Bent u benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen, of naar onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op. 

Custom CMS


Minor ETP

Hoewel de studenten de website hebben verzorgd, hebben wij het CMS-systeem voor deze minor mogen maken.

Minor ETP
Praktijk Rein Da Tuma

In opdracht van Praktijk voor additieve geneeswijzen J.V. van Arkel / Th├Ętahealing IJsselstein zijn wij aan de slag gegaan met dit mooie project! Hierbij hebben wij ook een eenvoudig CMS-systeem voor deze klant in elkaar kunnen zetten.

Praktijk Rein Da Tuma
ICEK Beer Services

Van totaal andere orde is dit bedrijf, dat zich specialiseert in bierkoelingssystemen voor de zakelijke markt en de evenementenbranche. Dit bedrijf produceert en verzorgt twee verschillende soorten koelingssystemen, beide met dezelfde functie: Het koelen van en koel houden van bier.

ICEK Beer Services
Mischief!

voor een band die Rock & Roll muziek maakt hebben wij deze website gerealiseerd

Mischief!
E-Aware

Dit bedrijf, evenals de website, is tot stand gekomen door de eigen ervaring met hacking, waarbij informatie over het bedrijf of haar klanten kunnen uitlekken. Mede daardoor is het idee ontstaan om een nieuwe website in het leven te roepen.

E-Aware
Huren In De Omgeving

Voor de website van dit online huurplatform voor de gemeente Woerden en omgeving, is men bij va-webdesign met betrekking tot de website volledig opnieuw begonnen en valt mede daardoor op geen enkele manier met de oude website te vergelijken.

Huren In De Omgeving
SSL-Security

Sinds begin 2018, is het hebben van een SSL-Certificaat verplicht. Dit is met name het geval voor websites van bedrijven, die veel klantgegevens of betaalgegevens ontvangen en verwerken of daarmee te maken hebben. Met een SSL wordt vertrouwelijke informatie over de klant, versleuteld en beveiligd verzonden.

SSL-Security
Fysiomotive

In opdracht van een fysiotherapeut zonder eigen idee├źn, is ons eerste project tot stand gekomen. Bij Va-Webdesign is men dan ook hiervoor zelf creatief bezig gegaan, waarbij rekening is gehouden met de klant en de diensten die deze aanbiedt.

FysiomotiveTechnische dienst

Va-webdesign heeft al voor veel bedrijven de techinsche dienst mogen verzorgen. Dat wil zeggen dat wij op kantoor werkzaam zijn, en hier problemen oplossen zoals laptops, printers, routers en veel meer dingen die niet goed functioneren. De bedrijven waar wij momenteel werkzaam zijn, kunt u hieronder bekijken.

AMT-MEDICAL

ICEK

BB-REMARKABLE