Responsive upgrade - Va-Webdesign

Responsive upgrade

Naast het upgraden van uw huidige website, denken wij tevens graag met u mee over het ontwikkelen van een nieuwe website. Bij Va-Webdesign beschikken we over de juiste benodigde expertise en hardware en software voor het bouwen en optimaliseren van uw website. 

Tevens bent u bij Va-Webdesign aan het juiste adres voor het verzorgen van een mobiele versie van uw website. Het gebruik van mobiele devices is in de afgelopen jaren flink toegenomen en steeds meer van uw klanten bezoeken uw website door middel van deze devices. Hierdoor dient uw website zich automatisch aan te passen, wanneer deze wordt bezocht op een mobiele device. Uw website is immers uw grootste online visitekaartje. 

Mobiele versies van websites zijn zowel beter leesbaar als overzichtelijker, waardoor klanten zich langer op uw website zullen bevinden en u meer omzet genereert. Graag helpen wij u deze stap te realiseren, ook wannneer uw huidige website hiervoor (gedeeltelijk) hergeprogammeerd dient te worden.

Bent u benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen, of naar onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op. 

 

Responsive upgrade


Praktijk Rein Da Tuma

Praktijk voor additieve geneeswijzen J.V. van Arkel / Th├Ętahealing IJsselstein had een webbouwer waar zijn niet meer tevreden mee was, ook vond zij de website niet mooi genoeg op de telefoon. Wij hebben deze klant kunnen voorzien van het totaalpakket!

Praktijk Rein Da Tuma
ICEK Beer Services

Van totaal andere orde is dit bedrijf, dat zich specialiseert in bierkoelingssystemen voor de zakelijke markt en de evenementenbranche. Dit bedrijf produceert en verzorgt twee verschillende soorten koelingssystemen, beide met dezelfde functie: Het koelen van en koel houden van bier.

ICEK Beer ServicesTechnische dienst

Va-webdesign heeft al voor veel bedrijven de techinsche dienst mogen verzorgen. Dat wil zeggen dat wij op kantoor werkzaam zijn, en hier problemen oplossen zoals laptops, printers, routers en veel meer dingen die niet goed functioneren. De bedrijven waar wij momenteel werkzaam zijn, kunt u hieronder bekijken.

AMT-MEDICAL

ICEK

BB-REMARKABLE