Websites testen - Va-Webdesign

Websites testen

Bij Va-Webdesign, bieden wij onze klanten niet alleen de mogelijkheid om websites te verzorgen, die geschikt zijn voor alle devices. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid, om uw huidige website te testen op alle soorten devices, ook als deze niet door ons is verzorgd. 

Wanneer u ervoor kiest om een test door ons te laten uitvoeren, bieden wij u hiervoor twee verschillende testmogelijkheden. Tevens kunt u er ook voor kiezen, om allebei de tests door ons te laten uitvoeren. Wij bieden u hierin de mogelijkheid, om te kiezen voor een Cross Browser Test of een Cross Device Test. Bij een Cross Browser Test, testen wij of uw website naar behoren werkt op alle soorten browsers. Bij een Cross Device Test, testen wij of uw website geschikt en gebruiksvriendelijk is voor elk denkbaar smart device. Deze Cross Device Test, wordt hiervoor ook op een smart device uitgevoerd, voor het optimale resultaat. De eventuele naar voren gekomen verbeterpunten, kunnen wij uiteraard ook met u oplossen. 

Hiervoor bieden wij u tevens de mogelijkheid, om een beveiligd systeem met gebruikersnaam en wachtwoord voor u te verzorgen, waarin u zelf alle testresultaten en instrumenten kunt inzien. Door in te loggen, kunt u onder meer inzien wanneer de test is uitgevoerd, hoeveel en op welk device het verbeterpunt heeft opgetreden. Hierbij worden het soort device, een link, beschrijving en een afbeelding weergegeven. Graag helpen wij u bij het weer optimaal laten draaien van uw website. 

Bent u benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen, of naar onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact  met ons op. 

 

Websites testen
Technische dienst

Va-webdesign heeft al voor veel bedrijven de techinsche dienst mogen verzorgen. Dat wil zeggen dat wij op kantoor werkzaam zijn, en hier problemen oplossen zoals laptops, printers, routers en veel meer dingen die niet goed functioneren. De bedrijven waar wij momenteel werkzaam zijn, kunt u hieronder bekijken.

AMT-MEDICAL

ICEK

BB-REMARKABLE