Portfolio

Va-webdesign heeft al voor veel bedrijven een website mogen verzorgen. Een kleine greep van onze reeds afgeleverde projecten, kunt u hieronder bekijken. Bent u na het inzien van ons portfolio enthousiast geworden of heeft u nog altijd vragen over de specifieke mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina en wij helpen u graag verder!

Custom CMS

Sinds 2018 biedt men bij va-webdesign klanten de mogelijkheid om een Custom CMS aan te maken en deze toe te voegen aan de website. Door hiervoor te kiezen, kunt u tegenwoordig zelf heel eenvoudig content aan uw website toevoegen en aanpassen. Zeker omdat vrijwel alle wensen van de klant ingewilligd kunnen worden, bij het aanmaken van een CMS. Hierdoor is het overbodig geworden om een telkens een programmeur hiervoor in te huren, wat dus kostenbesparend werkt. Hierbij is rekening gehouden om de klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, gemak dient immers de mens.  


Custom CMSE-Aware

Dit bedrijf, evenals de website, is tot stand gekomen door de eigen ervaring met hacking, waarbij informatie over het bedrijf of haar klanten kunnen uitlekken. Mede daardoor is het idee ontstaan om een nieuwe website in het leven te roepen. Met als resultaat een website, waarop iedereen die met hacking te maken heeft, in één oogopslag kan zien waar deze terecht kan. Hierbij werden gebruiksvriendelijkheid van de website en klantgerichtheid naar de klant  als zeer belangrijk beschouwen.   


E-AwareICEK Beer Technology

Van totaal andere orde is dit bedrijf, dat zich specialiseert in bierkoelingssystemen voor de zakelijke markt en de evenementenbranche. Dit bedrijf produceert en verzorgt twee verschillende soorten koelingssystemen, beide met dezelfde functie: Het koelen van en koel houden van bier. Deze website is voorzien van het zogeheten Content Management System (CMS), waarbij klanten ook zelf heel eenvoudig tekstwijzigingen kunnen doorvoeren. 


ICEK Beer TechnologyDe Linschotenloop

Voor de website van deze jaarlijkse, winterse Linschotense hardloopwedstrijd, was men bij va-webdesign genoodzaakt om anders te werk te gaan. Waar normaal met Bootstrap te werk wordt gegaan, is nu met CSS gewerkt. Hierdoor is er echter meer tijd in het project gaan zitten, maar het eindresultaat mag er vervolgens zijn


De LinschotenloopHuren in de Omgeving

Voor de website van dit online huurplatform voor de gemeente Woerden en omgeving, is men bij va-webdesign met betrekking tot de website volledig overnieuw begonnen en valt mede daardoor op geen enkele manier met de oude website te vergelijken. 


Huren in de OmgevingSSL-Security

Sinds begin 2018, is het hebben van een SSL-Certificaat verplicht. Dit is met name het geval voor websites van bedrijven, die veel klantgegevens of betaalgegevens ontvangen en verwerken of daarmee te maken hebben. Met een SSL  wordt vertrouwelijke informatie over de klant, versleuteld en beveiligd verzonden. Op deze manier kan men de klant het vertrouwen en de veiligheid bieden. Toch is niet iedereen zich ervan bewust dat dit daadwerkelijk verplicht is. Daarom is in samenwerking met een ander bedrijf, deze website tot stand gekomen. Hier kan men terecht voor informatie en advies over SSL-Certificaten, hierin zijn immers verschillende mogelijkheden.  


SSL-SecurityFysiomotive

In opdracht van een fysiotherapeut zonder eigen ideeën, is ons eerste project tot stand gekomen. Bij Va-Webdesign is men dan ook hiervoor zelf creatief bezig gegaan, waarbij rekening is gehouden met de klant en de diensten die deze aanbiedt.   


FysiomotiveVa-Webdesign

Uiteraard mag ook de eigen website niet vergeten worden. Hiervoor heeft men de volgende stelregel gehanteerd: Nieuw is altijd beter. Inmiddels zit men bij va-webdesign zelf op het derde design voor de eigen website. Dit telkens met hetzelfde hoofddoel: Een website die voor onze klanten steeds makkelijker te bereiken en bekijken is, maar die bovenal gebruiksvriendelijk is.  


Va-WebdesignTechnische dienst

Va-webdesign heeft al voor veel bedrijven de techinsche dienst mogen verzorgen. Dat wil zeggen dat wij op kantoor werkzaam zijn, en hier problemen oplossen zoals laptops, printers, routers en veel meer dingen die niet goed functioneren. De bedrijven waar wij momenteel werkzaam zijn, kunt u hieronder bekijken.

AMT-MEDICAL

ICEK

BB-REMARKABLE