Project Fulfilment by BR - Webdesign IJsselstein - Va-Webdesign

Project
Fulfilment by BR


Wij hebben in korte tijd een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld, waarbij veel aandacht is besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van de website. Fulfilment by BR is zeer tevreden met het resultaat en de goede communicatie gedurende het project. Daarnaast hebben wij geholpen met de online marketing van het bedrijf.

Va-Webdesign met Fulfilment By BR

Het project van...


Hier ziet u de diverse onderdelen waar wij aan hebben gewerkt voor deze klant. Ons werk omvat niet alleen een op maat gemaakt en professioneel ontworpen website, maar ook hebben wij voldoende aandacht besteed aan Search Engine Optimization, oftewel SEO. Dit betekent dat de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat deze hoger in de zoekresultaten wordt weergegeven.

De klant zelf is erg tevreden over ons gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System), waarmee ze zelf eenvoudig de inhoud van de website kunnen beheren en bijwerken zonder onze hulp. Hieronder kunt u meer lezen over dit project.

va-webdesign checkmarkPremium Webdesign

va-webdesign checkmarkSearch Engine Optimization

va-webdesign checkmarkA5-Brochure ontworpen

va-webdesign checkmarkGoogle ADS Campagnes

va-webdesign checkmarkVolledig Responsive Website

va-webdesign checkmarkGebruiksvriendelijk CMS

va-webdesign checkmarkVolledige Website-Test

va-webdesign checkmarkImplementatie met Uitleg

va-webdesign checkmarkVolledige Huisstijl ontwerpen

Volledig
Responsive Website


Voor deze klant hebben we er uiteraard voor gezorgd dat de website volledig responsive is. Een goede responsive website past zich automatisch aan aan het scherm van je telefoon, tablet of laptop. Zo wordt alle content mooi weergegeven en blijft de website goed leesbaar en gebruiksvriendelijk. Dit is niet alleen fijn voor de bezoekers, maar ook voor Fulfilment By BR zelf. Een geoptimaliseerde website zorgt namelijk voor meer bezoekers, meer verkoop en hogere scores in zoekmachines.

Responsive Website
Een persoonlijke professionele brochure

Een persoonlijke
Professionele Brochure


Ook mochten wij voor deze klant een brochure maken. De brochure trekt de aandacht van potentiële klanten en helpt ze ook om beter te begrijpen wat Fulfilment By BR doet en waarom ze voor hen moeten kiezen. Ook helpt de brochure bij het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid, omdat het laat zien dat hun bedrijf serieus en professioneel is. De brochure van onze klant wordt nu op verschillende manieren ingezet, bijvoorbeeld als informatiebrochure bij een verkoopgesprek of om makkelijk te laten zien wat zij precies doen. De brochure is veelzijdig en kan op elk moment worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelstellingen van Fulfilment By BR.

Betaalde Google
Ads Campagnes


Tot slot hebben we voor Fulfilment By BR ook een Google Ads campagne opgezet. Met Google Ads kunt u adverteren op de zoekresultatenpagina's van Google, zodat uw bedrijf (tijdelijk) bovenaan verschijnt wanneer potentiële klanten zoeken naar producten of diensten die u aanbiedt. Het mooie van Google Ads is dat u precies de juiste doelgroep kunt targeten, bijvoorbeeld op basis van locatie, leeftijd of interesses. Hierdoor bereikt u alleen de mensen die echt geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft. Bovendien rekent Google enkel kosten op het moment dat iemand daadwerkelijk op de advertentie klikt.

Betaalde Google Ads Campagne

Wilt u nu met ons in zee?


Wil je een nieuwe website of online marketingcampagne opzetten? Of misschien ben je op zoek naar iemand om jouw social media te beheren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Met ons in zee?