Ons Team

Ons Team bestaat momenteel uit drie ZZP'ers. Lees hieronder meer over ons team!

Kevin

Programmeur/Eigenaar

Mijn naam is Kevin. Ik ben al een aantal jaren bezig met het programmeren van websites. Binnen mijn bedrijf heb ik dus ook de taak als programmeur.

Het leukste vind ik dat elke dag verschillend is. Zo kan het zijn dat ik vandaag een website maak, en dat ik morgen weer bezig ben om mijn ICT kennis te benutten. Elke dag weer, leer ik van mijn collega’s en zij ook van mij.

Bij mij kun je terecht voor het maken van websites en het oplossen van ICT-gerelateerde problemen.
werknemerJeanine

Ondersteunend ICT'er

Ik ben Jeanine en ik ben eerstejaars student Communicatie en Multimedia Design aan de Avans hogeschool (in ‘s-Hertogenbosch).

Ik ben hard op weg om een volwaardige ICT’er te worden.

Bij deze baan ontwikkel en versterk ik mijn talenten. Ik ben leergierig en gepassioneerd om alles tot de details uit te zoeken. Door de variatie aan opdrachten, kom je telkens weer nieuwe dingen tegen.
werknemerRowan

Copywriter

Mijn naam is Rowan en ik ben met veel plezier werkzaam als copywriter.  

Het schrijven of herschrijven van de teksten op uw website, zie ik als een prachtige uitdaging. Mijn passie voor het schrijven en in elkaar zetten van teksten, is ontstaan doordat ik voor mijn opleiding regelmatig verslagen in diende te leveren. Waar veel andere medestudenten hier tegenop zagen, zag ik dat juist door een hele andere bril, eerder als een buitenkans.

Slechts een kleine basis is voldoende en daarmee ga ik graag voor u aan de slag! Benieuwd? Dan hoor ik graag van u doormiddel van de contactpagina.
werknemer